Gabriella

Gabriella Roquéo, Livscoach, Holistisk terapeut, Nia-instruktör

Gabriella Roquéo

Jag har under hela mitt vuxna liv ägnat mig åt personlig och andlig utveckling, för att läka både kropp och själ. Under min läkningsprocess blev jag alltmer intresserad av att förstå och själv lära mig om dom metoder som hjälpt mig i balans. Så under åren har jag utbildat mig inom olika kroppsterapiformer och holistiska rörelseformer i syfte att kunna ge vidare av den kunskap som läkt mig. I över 20 år har jag nu delat vidare av denna kunskap till både privatpersoner och företag.

Vad jag har lärt mig under min livsresa är att tanke och kropp samverkar och att jag kan påverka och styra mina tankar och handlingar på ett sätt som stärker mig. Det gäller även i relation till andra. Istället för att vara ett offer inför vad som sker runt mig, har jag lärt mig att se att jag kan välja hur jag vill agera, istället för att reagera.

Ibland lättare sagt än gjort, men jag har fått god träning i detta i min relation med min man Daniel.

Att leva i en relation innebär en hel del utmaningar. Framförallt om man ska dela hem och eventuellt även barn tillsammans.

Jag är så tacksam över att Daniel har velat anta utmaningen att sträva efter ett hållbart och kärleksfullt sätt att hantera förhållandets utmaningar på. Vi har tillsammans skapat en metod som fungerar för oss och som är "a och o" för att vi ska leva i balans och harmoni.

Vi har alltså skapat och funnit en metod som funkar för oss och som vi nu vill dela med oss av.

Så om du har tröttnat på att slitas mellan glädje och sorg, smärta och njutning i din relation, så säger jag bara Grattis! Att få nog är en bra början till något nytt och bättre.

Vi erbjuder en metod som kan hjälpa dig och din partner till ett liv i balans och kärlek. Till en relation som fungerar och håller i längden.

Välkommen på en spännande resa till din nya relation!

Med kärlek, Gabriella