Om Oss

Hej och välkommen hit till vår sida.

Vi heter Gabriella och Daniel Roquéo och är skaparna av onlinekursen Så räddar du din relation.

Fem år in i vår relation stod vi på randen till skilsmässa. Vi hade slutat kommunicera. Sömnlöshet, småbarn och arbete hade tagit överhanden.

Men en kväll vände allt. Vi insåg att vi behövde prioritera att kommunicera. Vi satte oss ned och istället för att klaga på vad den andra gjorde fel, började vi samtala kring vilka behov vi båda hade och hur vi skulle kunna mötas i dessa.

Det har nu gått flera år sen det första samtalet och vi fortsätter regelbundet att hålla dessa samtal. När vi lyssnar till varandras behov och tillsammans hittar lösningar som är bra för oss båda, spar vi mycket tid och energi som vi tidigare la på missnöje och frustration.

I onlinekursen Så räddar du din relation delar vi med oss av den  samtalsmetod som vi skapat och använder oss av regelbundet för att hålla kommunikationen och kärleken vid liv mellan oss.

Där får du dessutom tillgång till flera av dom nycklar och verktyg som lagt grunden till vårt nya sätt att kommunicera med varandra på och som räddade vår relation.

Med denna samtalsmetod som vi tillsammans skapat, har vår relation gått från konkurrens och rivalitet, till kärlek och gemenskap. Vill du veta mer? Välkommen att gå vår GRATIS Prova på kurs!

Kursen kräver inga förkunskaper eller speciella förmågor. Det enda den kräver är din villighet till att förändra ditt sätt att tänka och prata med din partner på.


Gabriella o Daniel signatur 2.jpg

Ta mig till kursen